Beeldbewerking

Ook voor grafisch ontwerp bent u bij 142Design aan het goede adres. 142Design verzorgt in opdracht naar eigen inzicht de totale grafische vormgeving voor uiteenlopende soorten drukwerk of media. Binnen het ontwerp bepalen wij de lay-out (indeling), de typografie (lettertype -groottes, kolombreedte, regelafstand, e.d.), de papiersoort, de achtergrond en het kleurgebruik van de illustratie. Bij de uitwerking van uw opdracht houden wij rekening met de doelgroep, de door u gestelde eisen en de financiële mogelijkheden.

142Design is onder andere gespecialiseerd in de ontwikkeling van:

Complete huisstijl; o.a. logo's, visitekaartjes en briefpapier
142Design is gespecialiseerd in het ontwerpen van bedrijfslogo's, visitekaartjes en briefpapier. Bent u startend of wilt u juist uw huidige huisstijl vervangen? Wij kunnen uw wensen vertalen naar een pakkende huisstijl. De door ons ontworpen huisstijl voldoet aan de eisen van een drukker en is tevens in elk formaat op te vragen of te wijzigen. 

Flyer/brochure (huis-aan-huis folder)
Uw klant benaderen met een pakkende flyer/brochure (huis-aan-huis folder)? 142Design ontwerpt en creëert in overleg met u een passend ontwerp om succesvol uw doelgroep te benaderen of te triggeren. Het is tevens mogelijk om via 142Design de verspreiding van uw flyer/brochure (huis-aan-huis folder) te regelen.

Posters/reclamedoeken
Je komt ze steeds vaker tegen; posters of pvc reclamedoeken. Via deze uitingen worden activiteiten aangekondigd of wordt er juist gezorgd voor meer naamsbekendheid. In samenwerking met een ervaren drukker kunnen wij het ontwerp voordelig aanbieden, optioneel met bevestigingsogen.

Advertenties; o.a. magazines, kranten, social media
Altijd al een pakkende advertentie willen hebben in een magazine of juist in de krant? 142Design ontwerpt en creëert in overleg met u alle type advertenties. Met een pakkende advertentie vergroten wij uw bereik en zal uiteindelijk uw omzet worden verhoogd. Daarnaast is het ook mogelijk advertenties af te nemen voor social media. Alle advertenties worden in het juiste formaat geleverd, qua eisen van Facebook, Twitter, Google+ of Linkedin e.d.


Back to top