Nieuwe MacBook Pro met geniale touch

Apple heeft de nieuwe MacBook Pro uitgebracht. De MacBook Pro is nu nog sneller en krachtiger dan hun voorgangers. Daarnaast is de MacBook Pro nog dunner, lichter en helder. Het nieuwste snufje is dat de MacBook Pro is uiterust met een touch bar. Boven het toetsenbord is een glazen strook toegevoegd waar je in sommige programma's enkele snelfuncties ter beschikking hebt. Ideaal voor het gebruk van programma's als Photoshop, Illustrator of andere grafsiche programma's.

De MacBook pro is leverbaar als 13-inch of 15-inch model. Het 13-inch model is ook leverbaar zonder touch bar functie. Beide MacBooks zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver en spacegrijs. De 13-inch modellen zijn voorzien van een i5 processor en standaard 8GB werkgeheugen, de 15-inch van een i7 processor en 16GB werkgeheugen. De opslag met een SSD harde schijf is naar wens in te vullen en start van 256GB.

Nadeel is dat de USB aansluitingen zijn verdwenen, hierdoor heb je voor alle externe apparaten een Thunderbolt aansluiting nodig. Welke als extra dient te worden bijgekocht.

MEER INFORMATIE?
Meer weten over de nieuwe MacBook Pro? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per e-mail of via telefoonummer 0418-234455. Onze professionals staan u graag te woord omtrent de mogelijkheden!


Back to top