CMS isacontent

Met isacontent is het beheren, onderhouden of uitbreiden van uw website binnen handbereik. U beschikt over het meest professionele en gebruiksvriendelijke CMS systeem van dit moment. Met deze websiteoplossing van 142Design heeft u via een adminpanel toegang om uw website te bewerken. Het is gemakkelijk inloggen en in enkele stappen heeft u een pagina aangemaakt of zelfs een nieuws item geplaatst.

Geen zorgen

142Design richt het isacontent CMS systeem voor u in, implementeert de door ons ontworpen lay-out en host uw website. Onze hosting staat garant voor een goede bereikbaarheid van de website en goede werking van het CMS systeem. Het is dan ook niet mogelijk het CMS systeem af te nemen op een eigen hostingserver. Uiteraard is het wel mogelijk om een bestaande domeinnaam te koppelen aan onze hosting.

Nadat isacontent CMS is ingericht kunt u eenvoudig uw website onderhouden en deze voorzien van content. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over moeilijke installaties of het programmeren van software.

De voordelen
isacontent biedt u verschillende voordelen t.o.v. andere CMS systemen. Zo heeeft u bij isacontent niet voortdurend te maken met updates of nieuwe versies van het systeem. Isacontent zorgt er voor dat uw website 24u per dag bereikbaar is. Daarnaast betaalt u geen vast bedrag per maand, maar is de website een eenmalige investering. De enige terugkerende kosten zijn de jaarlijkse hosting/domeinnaam kosten.

Unieke lay-out
Elke isacontent website wordt voorzien van een unieke lay-out. 142Design ontwikkelt elke lay-out als maatwerk. Hierin zijn wij dan ook onderscheidend ten opzichte van anderen. 142Design vindt immers dat uw website een eigen identiteit moet dragen. Wij kiezen er gericht voor om uw eigen (huis)stijl te verwerken in een unieke lay-out, de website wordt geheel naar wens ingericht. Hierdoor komt u uw website niet bij concurrenten of andere partijen tegen en is deze uitsluitend voor u.

Functies
Binnen isacontent krijgt u de beschikking over verschillende functies. Zo beschikt isacontent standaard over een nieuws functie, image manager en is het gemakkelijk om formulieren aan te maken.

Als optie kunt u de beschikking krijgen over extra functies zoals comments, agenda of heeft u de mogelijkheid tot een blog. Het systeem is tevens zoekmachinevriendelijk (SEO geoptimaliseerd). U kunt zelf de titel bepalen van de webpagina, keywords toevoegen en een meta description plaatsen.

De reacties op uw gemaakte formulieren kunt u gemakkelijk exporteren naar .csv bestand, hierdoor kunt u deze data gebruiken in andere programma’s, zoals Outlook of CRM.

Ook geeft het systeem het aantal views weer van een webpagina, u ziet binnen enkele seconden wat de best bezochte pagina is van uw website. Daarnaast kunnen wij in het systeem Google analytics integreren voor uitgebreidere bezoekresultaten.

"De online website oplossing van 142Design: isacontent het professionele content management systeem!"


Back to top