CMS isawebshop

U bent slechts enkele stappen verwijderd van een professionele webshop. Met isawebshop beschikt u over een zeer uitgebreide webwinkel CMS met daarbij alle denkbare functies. U hoeft niet over kennis te beschikken van allerlei ingewikkelde zaken, maar u kunt gemakkelijk via een adminpanel inloggen om uw eigen webshop te beheren. Met deze webshop-oplossing van 142Design beschikt u over de meest professionele en gebruiksvriendelijke CMS webshop van dit moment.

Zoekmachine vriendelijk
Het CMS systeem isawebshop is extreem zoekmachine vriendelijk (SEO). Zo worden de getoonde producten goed geïndexeerd door Google en heeft u tevens de mogelijkheid om zelf per product uw paginatitel aan te passen, meta trefwoorden of een meta beschrijving toe te voegen.

zoekmachine vriendelijk

Enkele mogelijkheden
Met isawebshop beschikt u over een scala aan mogelijkheden. Zo is het optioneel mogelijk om producten onder te verdelen in categorieën, variaties op een product toe te passen en meerdere (zoom)foto’s van het product te plaatsen. Daarnaast kunt u bestellingen of NAW gegevens exporteren, pakbonnen printen en zelfs kortingscodes toepassen. Ook beschikt het systeem standaard over de mogelijkheid om de statistieken van de webshop in te zien. Zo krijgt u realtime een overzicht van uw beste product, het aantal bezoeken en het zoekgedrag.

Een greep uit de mogelijkheden van isawebshop:

  Verschillende betaalmodules mogelijk, zoals iDeal

  Zoekmachine vriendelijk (SEO)

  Prachtige presentatie van uw producten incl. o.a. superzoom

  Voorraadbeheer mogelijk

  Verkoop zowel fysieke producten als downloads!

   Geavanceerde productvarianten aanmaken


Unieke lay-out

Elke webshop met het CMS systeem isawebshop wordt voorzien van een unieke lay-out. 142Design ontwikkelt elke webshop als maatwerk. Hierin zijn wij dan ook onderscheidend ten opzichte van anderen. 142Design vindt immers dat uw webshop een eigen identiteit moet dragen. Wij kiezen er gericht voor om uw eigen (huis)stijl te verwerken in een unieke lay-out, de webshop wordt geheel naar wens ingericht. Hierdoor komt u uw webshop niet bij concurrenten of andere partijen tegen en is deze uitsluitend voor u.

Overtuig uzelf en kies voor isawebshop “de meest professionele en gebruiksvriendelijke CMS webshop van dit moment.”


Back to top