Diensten

Naast het aanbieden van onze producten, bieden wij nog meer diensten aan ter verbetering en ondersteuning van uw website. Zo kunt u ervoor kiezen om via 142Design uw gewenste domeinnaam te laten registeren of uw hostingpakket samen te stellen. U kunt er ook voor kiezen om via 142Design bepaalde Google apps af te nemen, waarbij wij bepaalde modules implementeren. Ook voor het schrijven van goede webteksten bent u bij 142Design aan het goede adres. Tevens hebben wij de mogelijkheid om beeldbewerking te verzorgen en voor u een huisstijl te ontwikkelen.

Domeinnaam

Een domeinnaam is een naam in het Domain Name System (DNS), het naamgevingssysteem op internet waarmee netwerken, computers, webservers, mailservers en andere toepassingen worden geïdentificeerd. Een voorbeeld van een domein is www.142design.nl. Om deze naam vast te leggen is een registratie vereist. Uw gewenste domeinnaam kunt u registreren via 142Design.nl

Hosting
Een hostingpakket van 142Design is een prima uitgangspunt voor uw eigen website of webshop op het internet. 142Design biedt diverse hostingpakketten aan om zowel de eenvoudige als de meest veeleisende websites optimaal te laten functioneren.

Google apps
142Design is gespecialiseerd in diverse Google producten. Zo integreren wij verschillende Google oplossingen in uw website en dragen onze oplossingen bij aan een verbetering van uw IT structuur.

Webteksten

Heeft u moeite met het schrijven van de juiste teksten voor uw website, of twijfelt u aan de juiste spelling? 142Design werkt samen met een erkende tekstschrijver die in samenspraak met u de juiste webteksten samenstelt.

Websitescan

Altijd al willen weten of uw huidige website nog voldoet aan de wensen van uw doelgroep en/of bezoekers? Zijn de hedendaagse ontwikkelingen goed verwerkt in uw website? Beschikt u over de juiste social media? Is het niet beter om in plaats van een website een webshop te hebben? Wilt u uw doelgroep benaderen met een gerichte mailing inclusief tracking op klikniveau? Allemaal vragen waarmee wij u graag van dienst zijn.

Beeldbewerking

Ook voor grafisch ontwerp bent u bij 142Design aan het goede adres. 142Design verzorgt in opdracht naar eigen inzicht de totale grafische vormgeving voor uiteenlopende soorten drukwerk of media.

Drone fotografie video
Wat is er mooier om uw bedrijf of diensten op een unieke manier te presenteren? 142Design kan voor u vanuit de lucht of vanaf de grond uw bedrijf of diensten op een unieke manier vastleggen. Hierdoor krijgt de klant een goed beeld van bijvoorbeeld uw locatie, uw diensten of producten.


Back to top