HTML websites

Naast de CMS oplossingen van 142Design kunt u ook kiezen voor een HTML website. Met een HTML website van 142Design beschikt u niet over een admin-module, tevens heeft u dan ook geen beheerdersmogelijkheid.

Een HTML website is vaak goedkoper dan een CMS website. Dit komt, omdat bij een HTML website licentiekosten ontbreken voor een CMS systeem en er geen verplichting is voor een type hosting. Bij een HTML website bent u voor het aanbrengen van wijzigingen en het onderhouden van uw website afhankelijk van 142Design.

Zowel bij een HTML website als een CMS website zijn er geen of nauwelijks beperkingen in lay-out. De gebruiksvriendelijkheid van beide typen websites is daardoor gelijk. Voor een bezoeker is er dan ook niets te merken aan de voorkant van de website. Zoals hierboven al eerder aangegeven is er alleen achter de schermen voor u als beheerder wat merkbaar. Een HTML website heeft namelijk geen admin-module.

Wilt u meer weten over de ontwikkeling van een HTML website?
Maak dan een afspraak met één van onze professionals? Onze professionals nemen samen met u het product door en laten u alle mogelijkheden zien. U kunt direct vragen stellen en krijgt meteen feedback. U krijgt op deze manier snel een indruk van de mogelijkheden.


Back to top