ICE International

142Design heeft voor ICE International een responsive CMS website gerealiseerd. ICE International ontwikkelt en produceert handgemaakte op maat gemaakte tapijten voor high-end hotels, restaurants, privé jachten, jets en luxe residentials. In de website zijn diverse nieuwe technieken verwerkt om de bezoeker een goed beeld omtrent de opgeleverde projecten. Ook beschikt ICE International over onze nieuwsbrief en ontwikkelde wij een maatwerksysteem voor het online designboek.

Onze producten
Responsive CMS website
CMS isanews
  Domeinnaam & Hosting
  Digitale folder
  SSL

Bekijk het resultaat: www.rugs.nl

De klant over ons...
Voor onze websites maken wij gebruik van de kennis en kunde van 142Design. Wij zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit die geleverd wordt. 142Design houdt ons goed op de hoogte van alle ontwikkelingen die er zijn, hoe wij ons verder kunnen verbeteren en luistert tegelijkertijd goed naar onze wensen.

ROGIER JANSSEN
ICE InternationalMeer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden qua webdesign? Of juist over één van onze andere producten of diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per e-mail of via telefoonnummer 0418-234455. Onze professionals staan u graag te woord met onze mogelijkheden!


Back to top