Kapsalon Jolanda van Biesbergen Buren

  • 28-12-2016

Voor Kapsalon Jolanda van Biesbergen uit Buren heeft 142Design een responsive HTML website ontwikkeld. Op de website worden de diensten van Kapsalon Jolanda van Biesbergen weergaven. Tevens hebben wij diverse formulieren ontwikkeld om o.a. direct een afspraak te maken of gemakkelijk contact te leggen. Kapsalon Jolanda van Biesbergen is gespecialiseerd in haarmode, make-up, bruids-en galastyling en brown tanning.

Kapsalon Jolanda van Biesbergen
Onze producten
Responsive HTML website
Hosting
  SSL

Bekijk het resultaat: www.kapsalonjolandavanbiesbergen.nl

De klant over ons...
Wij hebben contact gezocht met 142Design via een kennis. Wij zochten iemand die een leuke persoonlijke website kon bouwen voor mijn bedrijf. Het resultaat is geweldig! Het is een mooie website geworden, boven mijn verwachting. Naast de goede en de snelle samenewerking, wist 142Design precies wat ik wilde en wat de kracht van mijn bedrijf is. Daarnaast zijn mijn klanten ook enthousiast, de website is modern en overzichtelijk. Nieuwe klanten melden zich aan door de goede vindbaarheid. Kortom echt een aanrader; 142Design!

JOLANDA VAN BIESBERGEN
Kapsalon Jolanda van Biesbergen

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden qua webdesign? Of juist over één van onze andere producten of diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per e-mail of via telefoonnummer 0418-234455. Onze professionals staan u graag te woord met onze mogelijkheden!


Back to top