Over ons

142Design biedt internetoplossingen aan voor bedrijven, instellingen, verenigingen en/of particulieren. Zo beschikken wij over het CMS systeem isacontent, maken websites op maat, webshops, verzorgen social media campagnes en een compleet nieuwsbriefsysteem.

Als jong en modern bedrijf hebben wij ons in korte tijd weten te specialiseren in de wereld van het internet en de manier waarop bedrijven, instellingen, verenigingen en/of particulieren zich het beste via dit nog steeds groeiende medium optimaal kunnen presenteren.

142Design is gevestigd in Tuil en beschikt met haar centrale ligging over een goede bereikbaarheid. Het werkgebied van 142Design strekt zich voornamelijk uit over de regio’s Zaltbommel, Geldermalsen, Gorinchem, Leerdam en Tiel.

Wat maakt ons zo uniek? Wij werken in vergelijking tot andere aanbieders niet met “open source” CMS systemen, maar met zelf ontwikkelde CMS systemen. Dit voorkomt voortdurende updates of hacks voor u als klant. Daarnaast vinden wij dat elk bedrijf een eigen identiteit heeft. Dit betekent dan ook dat uw website uniek moet zijn. Wij maken daarom elke website op maat. Dat voorkomt dat uw collega of concurrent een zelfde soort website heeft!

Op dit moment is 142Design aan vele regionale bedrijven verbonden middels het ontwikkelen en beheren van websites, webshops, IT oplossingen, social media en beeldbewerking. Enkele bekende regionale bedrijven uit ons klantenbestand zijn o.a. Van Arendonk Makelaardij (Herwijnen), Pellegrom Sierbestrating (Waardenburg), MARCJANSSEN (Waardenburg), ICE International (Waardenburg), RKC Waalwijk, Van Tuijl (Haaften), Kooij Optical International (Raamsdonksveer), Hermeta Groep (Asperen) etc...

Sponsor Lena2020


142Design is samen met twee andere sponsoren verbonden aan Lena Teunissen. 142Design ondersteunt Lena tijdens haar traject met als doel het behalen van de Olympische Spelen 2020 in Tokyo.
Officieel mediapartner RKC Waalwijk


Sinds januari 2014 is 142Design officieel grafisch partner van RKC Waalwijk. Zo verzorgt 142Design onder andere alle beeldbewerking op het gebied van drukwerk, maar ook de uitingen op social media. Tevens worden elk jaar de SeizoenClubCard brochures ontworpen.

Back to top