Pellegrom Sierbestrating

Voor Pellegrom Sierbestrating uit Waardenburg heeft 142Design een responsive CMS website en nieuwsbrief ontwikkeld. Op de website wordt het actuele aanbod weergegeven in sierbestrating. Daarnaast hebben wij door de toepassing van drone fotografie een goed beeld gegeven van de showtuin, welke een oppervlakte telt van 1400 m2. Het assortiment van Pellegrom Sierbestrating bestaat uit o.a. betonproducten, gebakken producten, natuursteen, grind, split, zand, afvoergootjes, voegmortel en tuinverlichting.

Pellegrom Sierbestrating
Onze producten
Responsive CMS website
Nieuwsbrief module
Domeinnaam
  Hosting
  SSL

Bekijk het resultaat: www.pellegromsierbestrating.nl

De klant over ons...
We zochten een frisse vervanging van onze bestaande website. 142Design had goede ideeën, is zeer prettig in de omgang en bij eventuele vragen of aanvullingen snel bereikbaar. Ook denkt 142Design mee wat voor ons bedrijf interessant zou kunnen zijn op commercieel gebied. Wij zijn erg content met 142Design!

CARLA PELLEGROM
Pellegrom Sierbestrating

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden qua webdesign? Of juist over één van onze andere producten of diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per e-mail of via telefoonnummer 0418-234455. Onze professionals staan u graag te woord met onze mogelijkheden!


Back to top