Producten

142Design beschikt over diverse producten om u van dienst te zijn op het internet. Zo ontwikkelen wij HTML websites en beschikken wij over unieke CMS systemen voor websites, webshops en nieuwsbrieven. Ook ontwikkelt 142Design unieke apps voor het besturingssysteem Android en Apple. Wij onderscheiden ons door het aanbieden van unieke lay-outs die aansluiten op de wensen en de huisstijl van u als klant. 

HTML websites

Naast de CMS oplossingen van 142Design kunt u ook kiezen voor een HTML website. Met een HTML website van 142Design beschikt u niet over een admin-module en heeft u dan ook geen beheerdersmogelijkheid.

CMS isacontent
De online website oplossing van 142Design, isacontent, is hèt content management systeem! Met isacontent beschikt u over de meest professionele en gebruiksvriendelijke CMS websiteoplossing van dit moment. Uw eigen website updaten, onderhouden en uitbreiden ligt hiermee binnen uw handbereik en is er geen kennis van HTML meer vereist.

CMS isawebshop
Uw eigen webwinkel beginnen met alle denkbare functies is nu mogelijk met deze unieke webshop software. U kunt snel en eenvoudig een webshop starten zonder dat u kennis nodig heeft van HTML of andere ingewikkelde zaken.

Nieuwsbrief module - isanews

Deze e-mail marketingsoftware biedt u een voordelige totaaloplossing voor uw complete e-mailmarketing. Klik- en responsedetails op ontvangersniveau. Deze e-mail marketingsoftware is zeer eenvoudig in gebruik en biedt een enorm palet aan functionaliteiten voor een volwaardige e-mailmarketing.

Apps ontwikkeling

Altijd al 24/7 online bereikbaar willen zijn? Laat 142Design een app ontwikkelen voor uw product, dienst, of voor u als bedrijf. Wij beschikken over diverse mogelijkheden om uw app volledig naar wens in te richten met de daarbij behorende verschillende functies.

SEO module

U wilt met uw website een hoge positie scoren op het internet? Profiteer dan van de SEO (zoekmachineoptimalisatie) oplossing van 142Design. Met ons SEO product stellen wij door middel van  een onderzoek de huidige positie van u op het internet vast. Tevens bekijken wij hoe u deze positie kunt verbeteren ten opzichte van de huidige situatie.


Back to top