Responsive webdesign

Niets is mooier dan dat uw website compatibel is met alle apparaten. 142Design komt dan ook met responsive webdesign. Hiermee streven wij naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (zoals pc, mobiele telefoon en tablets). Wij zorgen met een responsive website dat de site mee schaalt met de afmetingen van uw scherm. Hierbij houden wij rekening met de leesbaarheid van de tekst, de interface en de gebruiksvriendelijkheid.  

Waarom responsive webdesign?
Responsive webdesign is erg in opkomst, dit komt doordat veel bezoekers van een website niet alleen maar een pc gebruiken om een website te bezoeken. Steeds meer bezoekers van websites gebruiken hun mobiele telefoon of tablet om een goede impressie te krijgen van een product of dienst. Het nadeel is dat al deze apparaten over verschillende beeldschermformaten beschikken, verschillende browsers bevatten en een ander besturingssysteem hebben. Door te kiezen voor een responsive website worden al deze problemen voor een groot gedeelte opgelost.

Meer weten over responsive webdesign?
Wilt u meer weten over de ontwikkeling van een responsive website? Maak dan een afspraak met één van onze professionals? Onze professionals nemen samen met u het product door en laten u alle mogelijkheden zien. U kunt direct vragen stellen en krijgt meteen feedback. U krijgt op deze manier snel een indruk van de mogelijkheden.


Back to top