RKC Waalwijk

142Design is officieel grafisch partner van BVO RKC Waalwijk. 142Design verzorgt voor RKC Waalwijk alle uitingen op social media (headers, logo's, wedstrijdaankondigingen etc.), advertenties (Brabants Dagblad, De Maasroute etc.) en de aankondigingen op diverse LED schermen (Piet Klerkx en Magneet Interieur). Daarnaast ontwierp 142Design de kaft van 'Alle ballen op Sno en 74-andere RKC verhalen', de spelerstunnel en lockers in het stadion, de bestickering van de spelersbus en de signing rondom de fanshop. Tevens worden elk jaar de SeizoenClubCard brochures ontworpen.

RKC Waalwijk
Onze producten
Beeldbewerking
Social mediaDe klant over ons...
Het perfecte één-tweetje om in voetbaltermen te spreken. Zo kan de relatie tussen RKC Waalwijk en 142Design omschreven worden. Sinds januari 2014 werken we zeer prettig samen op het gebied van vormgeving. Betrokkenheid, hoge kwaliteit en een snelle service. Samen werken aan mooie projecten en producten, we hopen nog lang gebruik te mogen maken van de expertise en diensten.

RUBEN RIJPMA
Media, marketing & communicatie RKC Waalwijk

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden qua webdesign? Of juist over één van onze andere producten of diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per e-mail of via telefoonnummer 0418-234455. Onze professionals staan u graag te woord met onze mogelijkheden!


Back to top