SEO module

U wilt met uw website een hoge positie scoren op het internet? Profiteer dan van de SEO (zoekmachineoptimalisatie) oplossing van 142Design. Met ons SEO product stellen wij door middel van  een onderzoek de huidige positie van u op het internet vast. Tevens bekijken wij hoe u deze positie kunt verbeteren ten opzichte van de huidige situatie. Uiteraard is dit SEO onderzoek afhankelijk van uw concurrentie op de gewenste zoektermen.

In ons onderzoek worden o.a. meegenomen:

1.  concurrentie analyse
2.  content
3.  backlinks
4.  de zoekopdrachten op uw gewenste zoektermen

Afhankelijk van het SEO onderzoek zullen er een aantal Google vriendelijke wijzigingen moeten worden doorgevoerd. Een verkeerde aanpak kan immers leiden tot strafmaatregelen van Google. Een positie verbetering in Google neemt tijd in beslag en resultaten zullen niet meteen zichtbaar zijn of in de verhouding staan tot de hoeveelheid energie die erin wordt ingestoken. Het is dan ook niet zo dat je morgen direct bovenaan staat. SEO is een continu proces van uitvoeren en meten. Uiteraard zitten eventuele concurrenten ook niet stil op het gebied van SEO. Met ons product ontvangt u dan ook wekelijks een rapportage van positie verbeteringen op de gewenste zoektermen. Hierdoor is het voor u als klant inzichtelijk wat de stijgingen zijn op u gekozen zoektermen.

SEO module
Wilt u meer informatie ontvangen over de SEO module van 142Design? Binnen een korte periode een stijging in Google realiseren? Neem dan contact met ons op.


Back to top