Social media

In deze tijd is het steeds belangrijker om als bedrijf aan social media te doen. Social media zijn online platformen waar gebruikers persoonlijke informatie of bedrijfsinformatie vrijgeven. Zij delen via deze media; verhalen, kennis en ervaringen. Denk hierbij aan tweets op Twitter van wat er op dit moment gedaan wordt of wat er bereikt is. Ook worden in reacties vaak meningen gegeven, of wordt er gereageerd op andere gebruikers.

Op dit moment wordt social media ook steeds meer gezien als marketingbron voor bedrijven. Via websites als Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ etc. worden bedrijven door hun eigen pagina of die van medewerkers in contact gebracht met nieuwe potentiele klanten. Via deze media kan namelijk goede informatie over uw bedrijf worden weergegeven. Wat doen wij, waar zijn wij gevestigd, wie zijn onze medewerkers; ga zo maar door.

Om deze pagina's zo gebruiksvriendelijk mogelijk te laten overkomen, kan 142Design voor deze pagina's de lay-out, template en juiste lettertypen en -grootte verzorgen. Wij zorgen dat u als bedrijf via deze kanalen de klant op een gebruiksvriendelijke manier benadert. 

Koppeling social meda met uw website:
Heeft u door 142Design uw website laten ontwikkelen? Of wilt u een nieuwe website ontwikkelen? 142Design heeft een uniek product, waardoor uw website gekoppeld wordt aan uw social media. Hierdoor worden alle geplaatste items van uw website automatisch geplaatst op een gewenst social media kanaal.

Add this:
De meeste van onze websites worden opgeleverd met een add this functie. Dit verhoogt de interactie tijdens het bezoek aan uw website. Voor bezoekers is het hiermee mogelijk interessante items direct te delen met hun persoonlijke social media. Door toevoeging van een add this button wordt de bekendheid van uw website verhoogd en ontstaat er een hogere bezoekersstroom richting uw website. Wat uiteindelijk dan weer zorgt voor een hogere afname van producten en eventuele diensten.


Back to top