Websitescan

Altijd al willen weten of uw huidige website nog voldoet aan de wensen van uw doelgroep en/of bezoekers? Zijn de hedendaagse ontwikkelingen goed verwerkt in uw website? Beschikt u over de juiste social media? Is het niet beter om in plaats van een website een webshop te hebben? Wilt u uw doelgroep benaderen met een gerichte mailing inclusief tracking op klikniveau? Allemaal vragen waarmee wij u graag van dienst zijn.

Profiteer nu!

Als jong en modern bedrijf heeft 142Design zich in korte tijd weten te specialiseren in de wereld van het internet en de manier waarop bedrijven, instellingen en verenigingen zich via dit nog steeds groeiende medium optimaal kunnen presenteren.

Vrijblijvende presentatie
Wij bruisen van de ideeën om uw bedrijf interessanter te maken voor uw doelgroep en de bezoekers van uw website. Wanneer u wenst kunnen wij onze ideeën vrijblijvend aan u presenteren. Wij denken dat wij als 142Design op een positieve manier kunnen bijdragen aan de manier waarop u zich in de toekomst digitaal kunt gaan presenteren aan uw bezoekers.


Back to top