RKC Waalwijk

142Design is officieel grafisch partner van BVO RKC Waalwijk. 142Design verzorgt voor RKC Waalwijk alle uitingen op social media (headers, logo's, wedstrijdaankondigingen etc.), advertenties (Brabants Dagblad, De Maasroute etc.) en de aankondigingen op diverse LED schermen (Piet Klerkx en Magneet Interieur). Daarnaast ontwierp 142Design de kaft van 'Alle ballen op Sno en 74-andere RKC verhalen', de spelerstunnel en lockers in het stadion, de bestickering van de spelersbus en de signing rondom de fanshop. Tevens worden elk jaar de SeizoenClubCard brochures ontworpen.

RKC Waalwijk
Onze producten
Beeldbewerking
Social media


De klant over ons...
Sinds januari 2014 worden wij op grafisch gebied vrijwel volledig ontzorgd door 142Design. Dit gebeurd naar volledige tevredenheid. Naast een snelle service wordt er actief meegedacht en gewerkt aan de ontwikkelingen van onze projecten en producten. Deze hoge mate van betrokkenheid, gekoppeld aan een hoge kwaliteitsstandaard van werken, zorgt al jaren voor een goed huwelijk tussen RKC Waalwijk en 142Design!

SANDER MIJNHIJMER
Mediacoordinator RKC Waalwijk

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden qua webdesign? Of juist over één van onze andere producten of diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per e-mail of via telefoonnummer 0418-234455. Onze professionals staan u graag te woord met onze mogelijkheden!


Back to top